Het Consulaat-Generaal van Frankrijk verhuist

Vanaf maandag 14 januari 2019 ontvangt het Consulaat-Generaal van Frankrijk u in zijn nieuwe onderkomen aan de De Boelelaan 7, 1083 HJ Amsterdam – 9de verdieping.

Het Consulaat is vanwege de verhuizing gesloten op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2019.

In dit nieuwe onderkomen en in dezelfde vleugel worden ook de mensen ondergebracht van Business France, de commerciële afdeling van de Ambassade van Frankrijk in Nederland, en een aantal medewerkers van het Institut français des Pays-Bas, dat in heel Nederland actief blijft (http://institutfrancais.nl/nl/ of Facebookpagina).

Door deze verplaatsing naar een moderner, functioneler en comfortabeler onderkomen kunnen we het publiek beter ontvangen en kunnen we beter voldoen aan de verwachtingen van de Franse gemeenschap in Nederland.

Het Consulaat-Generaal zal zijn intrek nemen op de 9de verdieping van een gebouw dat zich in de nabijheid bevindt van de zakendistricten in de Zuidas en van de RAI, dat goed bereikbaar is met de metrolijnen 50, 51 (station Amsterdam RAI) en 52 (station Europaplein), met de trein (station Amsterdam RAI) en met buslijn 62 en dat beschikt over parkeerfaciliteiten.
Het pand is ook toegankelijker voor mindervaliden.

Ons mailadres, onze website, ons telefoonnummer en ons postadres blijven ongewijzigd.
E-mail: cad.amsterdam-fslt@diplomatie.gouv.fr
Website: https://amsterdam.consulfrance.org/
Tel. : +31 (0)20 530 69 69
Postbus 20018 – 1000 HA Amsterdam

JPEG JPEG JPEG

gepubliceerd op 19/12/2018

naar boven