Dienstreis overzee van de Consul-Generaal

De Consul-Generaal is van 4 tot en met 9 april naar de Nederlandse overzeese gebiedsdelen gegaan, eerst naar Sint Maarten en vervolgens naar Curaçao, waar ze, samen met Paul Pradin, sinds eind 2015 honorair consul, de Franse gemeenschap heeft ontvangen.

Christina Vasak, de Consul-Generaal, heeft deelgenomen aan het 3de quadripartiet overleg over samenwerking op het eiland Sint Maarten/Saint-Martin (Sint Maarten, 6 april 2016), heeft een bezoek gebracht aan het Franse consulaire agentschap op Sint Maarten en heeft, samen met de adjunct van de Defensieattaché in Nederland, diverse ontmoetingen gehad met een aantal plaatselijke contactpersonen.
Na afloop van het vierpartijenoverleg heeft ze de ondertekening bijgewoond van het akkoord tussen de regering van de Republiek Frankrijk en de regering van het Koninkrijk der Nederlanden inzake de afbakening van zeegrenzen in het Caribisch gebied.

JPEG - 1.4 MB
ondertekening van het Frans-Nederlands akkoord inzake de afbakening van de zeegrenzen in het Caribisch gebied (Philipsburg, 6 april 2016)

Op Curaçao heeft ze, samen met Paul Pradin, de nieuwe honorair consul van Frankrijk op het eiland, hoffelijksbezoeken gebracht aan de Gouverneur en aan de Minister-President. Tijdens een receptie die op 8 april plaatsvond op het consulair agentschap, heeft ze, samen met Paul Pradin, de Franse gemeenschap, plaatselijke leidinggevenden en het corps consulaire ontvangen.

JPEG - 88.1 kB
Jean-Marie Pradin, Paul Pradin, Annie Balduck de assistente van het consulair agentschap van Frankrijk op Curaçao, en Christina Vasak
JPEG - 145.2 kB
Magali Montagard, adjunct van de Defensieattaché in Nederland, Paul Pradin en Christina Vasak
JPEG - 131.8 kB
Paul Pradin en Christina Vasak

gepubliceerd op 10/05/2016

naar boven