Anne Genoud, de nieuwe Consul-Generaal van Frankrijk te Amsterdam

JPEG

Mw. Anne Genoud is op 13 september 2016 in functie getreden als Consul-Generaal van Frankrijk te Amsterdam. Hieronder vindt u de vertaling van haar welkomstboodschap.

Beste landgenoten,

Ik heet u van harte welkom op de website van het Consulaat-Generaal van Frankrijk te Amsterdam.

Sinds 13 september 2016 ben ik werkzaam als Consul-Generaal van Frankrijk te Amsterdam. Daarvoor stond ik 3 jaar lang aan het hoofd van de Commissie voor Internationale Ambtenaren te Parijs.

Mijn loopbaan bij het Franse Ministerie voor Buitenlandse Zaken en Internationale Ontwikkeling is begonnen in 1979. Sindsdien heb ik tal van gevarieerde functies mogen bekleden, niet alleen bij de centrale overheid, maar ook in het buitenland, waar ik met name gewerkt heb in Port-of-Spain, Haïfa, Washington, Hong Kong, Berlijn, New Delhi en New York.

Ik zie het als een eer dat ik nu in deze functie benoemd ben en ik ben me terdege bewust van het belang van de missie die me is toevertrouwd: voldoen aan de verwachtingen van een grote en diverse Franse gemeenschap en doorgaan met de ontwikkeling van de nauwe banden die we onderhouden met onze Nederlandse partners.

Samen met het voltallige team van het Consulaat-Generaal en dankzij de ondersteuning van onze honorair consuls, is het mijn diepste wens dat u kunt blijven rekenen op een moderne en efficiënte dienstverlening die steeds, daar waar dat mogelijk is, gericht zal zijn op het verder vereenvoudigen van uw administratieve formaliteiten en waarbij een goede ontvangst hoog in het vaandel staat.

Met deze website willen we zo goed mogelijk antwoord geven op uw vragen, u de informatie te verstrekken die u nodig hebt en in contact staan met de Franse gemeenschap. We blijven streven naar de verdere verbetering van onze site. Aarzel niet om uw opmerkingen en suggesties met ons te delen.

Met vriendelijke groet,

Anne Genoud

gepubliceerd op 29/08/2018

naar boven